• Hem
  • Aktiviteter!
sida

Aktiviteter!

Just nu håller vi på med EU-valkampanj! Vill du hjälpa till?

9 juni är det EU-val och fram till dess pågår Vänsterpartiets intensiva valkampanj! Bland annat delar vi ut flygblad, sätter upp affischer och anordnar ett torgmöte med Jonas Sjöstedt. Vill du vara med och hjälpa till? Hör av dig till oss! [email protected] 

29/5 – medlemsmöte partiprogrammet

Efter kongressen har vi nytt partiprogram, spännande!
En av Värmlands kongressombud, Siri Hasting, håller en kort presentation kring de största och viktigaste förändringarna i det nya programmet. Efter det har ni möjlighet att diskutera vad det nya programmet kan innebära för vårt parti lokalt och nationellt

Datum: 29/5
Tid: 18.00
plats: Partilokalen på Norra Klaragatan 1, Karlstad

Budgetförslag
Men allra först kommer fullmäktigegruppen presentera riktningen på budgetförslaget för godkännande av medlemmarna.

Vi bjuder på fika 🙂

29/5 – välkommen nya medlemmar!

Är du ny medlem i Vänsterpartiet? Då är du välkommen redan 17.30 29/5 för ett extra varmt välkomnande och lite allmän information om Vänsterpartiet Karlstads partiförening. Vi vet att det kan vara lite nervöst att komma till oss första gången, men oroa dig inte – vi svarar på alla dina frågor och ser till att du känner dig som hemma hos oss!

8/6 – Sommaravslutning!

Styrelsen bjuder in till sommaravslutning med lite sommarlunch och peppar tillsammans inför sista dagen innan EU-valet. Samling vid partilokalen så får vädret avgöra om vi sitter ute eller inne. Vi bjuder även in Karlstads trädgårdsförening som kommer berätta om projektet Grön integration.

Datum: 8/6
Tid: 12.00 – 14.00
Plats: Vi samlas i partilokalen (Norra Klaragatan 1, Karlstad) och beger oss ut i sommaren!

Eftersom vi bjuder på lunch vill vi gärna att ni anmäler om ni tänker delta eller ej senast 2/6. Detta så styrelsen ska kunna se till att det finns en ungefär lagom mängd mat.
Anmälan görs till [email protected]
Anmäl även om du behöver någon specialkost! Vi äter alltid vegetariskt 🙂

Vill du engagera dig i Vänsterpartiet Karlstad?

Det kan var både stort och smått – vi behöver hjälp med det mesta! Hör av dig till oss så hittar vi något som du vill aktivera dig med i Vänsterpartiet Karlstad. Kanske vill du dela ut flygblad eller ordna en medlemsfest? Varför inte anordna en demonstration eller delta i en studiecirkel?

mejla oss på: [email protected] 

 

Kopiera länk