artikel

Vänsterpartiet Karlstad på Värmland Pride!

Den 1 september är det dags för Värmland Prides parad och event i museiparken i Karlstad!

För Vänsterpartiet är det naturligt att stödja hbtq+-rörelsen, både lokalt och globalt. Därför kommer självklart Vänsterpartiet Karlstad att vara med och gå i Pride-paraden.Kom och dansa, skrik och kräv din rätt tillsammans med Vänsterpartiet på Värmland Pride.

Dessutom har Vänsterpartiet i Karlstad en monter-plats i Pride-området på museiparken, där vi kommer ha ett bokbord mellan 11.00 – 15.00. Där kommer även representanter från Ung Vänster att närvara. Kom till Vänsterpartiets tält och kom ut som Vänsterpartist under Pride!

Dagen innan prideparaden har vi lite pre-pride-kamp i vår lokal på Norra Klaragatan 1 i Karlstad, dit alla är välkomna!

För motstånd kommer i många former! För dig som gärna använder handens kunskap och värderar budskapet före stygnens exakta mått håller Sabina en Öppen gör det själv verkstad i queert hantverk med fokus på patchar. En patch är engelska för lapp, det är också ordet för tyglappar med budskap som en dekorerar sina kläder med. Vi har allt material du behöver. Motiv, tråd, nål, tyg. Kom förbi och tjuvstarta på fredagen mellan 16 -18. Eller besök oss vid vårt tält på lördagen, där du också kan skapa pitchar!

Kopiera länk