artikel

Medlemsmöte 8 maj 18.00

Vänsterpartiet har efterfrågat ett nytt bostadsförsörjningsprogram för Karlstad vid olika tillfällen. Nu har det äntligen kommit ett och det ska visa hur och var det ska byggas, vad det finns för behov i framtiden m.m. Vi har möjlighet att diskutera och ändra förslaget.
För att kunna göra det behöver vi höra hur tjänstemännen tänkt när de har arbetat fram förslaget och därför har vi bjudit in Ulf Johansson som är tillväxtdirektör i Karlstad. Han börjar kvällen med information om bostadsförsörjningsplanen ur ett tjänstemannaperspektiv. Vi behöver också veta hur Vänsterpartiet på riksnivå tänker och arbetar med bostadsfrågor. Vänsterpartiets bostadspolitiska talesperson Nooshi Dadgostar kommer till mötet och ger oss en bild av detta.
Efter dessa genomgångar använder vi medlemsmötet till att diskutera Karlstads bostadsförsörjningsprogram. Du som medlem är hjärtligt välkommen att lyssna och vara med och besluta vad Vänsterpartiet Karlstads ska skriva i svaret för att få ett mer jämställt och rättvist Karlstad.
Välkommen på måndag 8/5 kl. 18.00 i partilokalen på Norra Klaragatan 1
OBS! Anmäl gärna din närvaro i förväg.
Kopiera länk